Marloes trainer in ont-wikkeling
   

Jongeren

Plannen, organiseren, leren voor toetsen, omgaan met emoties. Zomaar wat zaken waar kinderen en jongeren mee bezig zijn. En soms zelfs op hetzelfde moment. Tja, zo'n koppie kan dan weleens overlopen. 

Sommige jongeren hebben een diagnose, andere niet. Samen met ouders ga ik kijken hoe ik de jongeren kan helpen. Op de manier die bij hen past, met een tempo wat bij hen aansluit, altijd met hun gevoel als prioriteit. Zij moeten zich veilig en fijn voelen bij mij en mijn aanpak. En als we dat bereikt hebben gaat het groeien en bloeien bijna vanzelf. 

Werken met jongeren is heerlijk. Een unieke doelgroep waar ik dankzij mijn onderwijsjaren veel ervaring mee heb. Met deze ervaring als leerkracht, methodieken als Buts & Bofn, de Wijde Wereld, Blauwprint en NLP, maar ook het complimentenspel, tekenen, spelletjes spelen, een stukje wandelen of buiten in het zonnetje zitten, ga ik met jouw zoon of dochter aan de slag. 

Het fijn om al op jonge leeftijd aan de slag te gaan met je ontwikkeling. Je rugzak wordt dan al gevuld met tools om je te ontwikkelen tot je eigen zelf.