Marloes trainer in ont-wikkeling
   

Trainingen 


Trainingen aan groepen geven is genieten. De groepsdynamiek, het onderling contact en de eigen verhalen maken voor mij een training compleet. 

Door mijn jaren in het onderwijs heb ik natuurlijk voor veel groep gestaan.  Niet alleen kinderen en jongeren, maar ook groepen met ouders of collega's. Om mijn trainingen nog dynamischer en interactiever te maken heb ik bij Kaber de trainersopleiding gevolgd. Hierdoor kan ik mijn trainersvaardigheden combineren met mijn ervaring in het onderwijs. 

Ik bied een diversiteit aan trainingen aan. Om te verdiepen in je eigen gedrag en dat van je team gebruik ik verschillende tools zoals MapsTell, NLP & systemisch werken en Blauwprint . In overleg met elkaar kijken we samen wat het beste bij jullie past. 

Naast trainingen voor volwassenen, bied ik ook trainingen aan voor jongeren genaamd "de Wijde Wereld". Met je klas samen op reis door het landschap van gedrag of met je handen in de zandbak van Blauwprint. 

Ook vind ik het super om groepen meer te leren over neurodiversiteit (zoals bv adhd en autisme). Dit kunnen trainingen zijn over neurodivergent leren en werken, of los over adhd, autisme, hoogbegaafdheid of executieve functies. Samen kijken we wat het beste bij jullie school of team past. Afgestemd op jullie hulpvraag. 

Ik heb er zin in! Voor vragen neem vooral contact op. En kijk nog een rond op deze website naar de specifieke mogelijkheden. Zowel op individueel niveau als voor groepen. 


  • IMG_9937
  • _J6A4423
  • _J6A4450-Edit
  • De-Wereld-van-Verschil.jpg