Marloes trainer in ont-wikkeling
   

Teamtraining

Site in ont-wikkeling

Mapstell


MapsTell is een uniek instrument dat individuen en teams helpt bij het verkennen van persoonlijke en professionele ontwikkeling. Met behulp van geografische kaarten en symbolen op “De Wereld van Verschil” brengt MapsTell gedragspatronen in kaart en biedt het inzicht in communicatie, samenwerking en leiderschap.

Welk gedrag laat ik zien, en ook wel gedrag heeft mijn collega? Het daadkrachtig rijk? Invloed rijk? Of toch meer het stabiele rijk of het consciëntieuze rijk? Of is het een combinatie?
 Waarom kan ik met de een zo goed samenwerken, en snap ik een ander totaal niet?

Met de wereldkaart van gedrag waar je letterlijk overheen kunt lopen, wordt zelfreflectie en effectieve interacties bevorderd. Het stelt mensen in staat om beter te begrijpen wie ze zijn, hoe ze reageren op uitdagingen en hoe ze optimaal kunnen samenwerken in verschillende contexten. MapsTell is een waardevol instrument voor persoonlijke groei en teamontwikkeling.

  • teamtraining
  • De-Wereld-van-Verschil.jpg
  • teamtraining
  • materiaal
  • teamtraining
  • teamtraining SVA
  • teamtraining
  • teamtraining materiaal

Reviews

Erg interessante training! Iedereen zou meer inzicht mogen hebben in zijn/haar eigen gedrag en dat van anderen! Mooie bewustwording. Dankjewel Marloes!


Een hele leerzame en intensieve ochtend samen met het team en Marloes gehad. Inzichten gekregen in ons gedrag waar we ons niet altijd bewust van zijn en wat voor invloed ons gedrag op de ander heeft. Mooi om dit samen te brengen in een nieuw enthousiast team.


Leuk dat je voor ons team een workshop MapsTell hebt verzorgd. In ons werk als begeleiders van kinderen met autisme is het heel belangrijk om jezelf te kennen en je bewust te zijn van wat jouw gedrag van invloed kan hebben op de ander. Het was goed voorbereid, je wist wat de uitslagen waren van de ingevulde testen en speelde hier tijdens de training op in. Er was een leuke afwisseling tussen opdrachten en informatie. Wij zijn ons weer bewuster geworden van ons eigen handelen en kunnen dit weer inzetten in de begeleiding en in onze samenwerking als team.
Dankjewel voor deze inspirerende ochtend!


Je geeft de training Mapstell met veel toewijding. Het is te merken dat je veel kennis hebt over dit onderwerp. De afwisseling tussen actief aan de slag, luisteren en kijken maakt dat het gemakkelijk is om de aandacht bij de training te houden.