Marloes trainer in ont-wikkeling
   

Volwassenen

Met een passie voor mensen en hun eigen aardigheden vind ik het heerlijk om mensen te coachen. Samen met jou gaan we eerst ont-wikkelen. We werken aan de hand van jouw doelen. Door eerst te ont wikkelen, wordt alles minder ingewikkeld. Daarna kunnen we de stappen nemen naar een mooie ontwikkeling. 

Samen bepalen we je doel. Wat zou je willen ontdekken? Wat zou je willen veranderen? Wat zou je willen ont-wikkelen en ontwikkelen?

In ontspannen setting gaan we samen in gesprek. Dit kan bij jouw thuis, in een passende ruimte of tijdens een wandeling in de buurt of in het bos. We gebruiken diverse tools en technieken. De Wereld van Verschil van MapsTell, de zandbak van Blauwprint en de Disc & Drijfverenanalyses zijn visuele en praktische overzichtelijke tools. Met o.a. NLP en Systemisch Werken kunnen we op diverse manieren de verdieping opzoeken.  

Een coachingstraject hoeft niet lang te zijn. Soms is een kort traject met een aantal gesprekken voldoende om je focus scherp te zetten of om wat zaken te doorlopen En heb je behoefte aan meer zetten we een langer coachingstraject uit. 

Natuurlijk nemen we eerst de ruimte voor een gratis kennismakingsgesprek. Dit is mijn investering in jou. Mochten we een fijne klik hebben, gaan we samen aan de slag.Reviews

Laagdrempelig, de vragen waarop je antwoord moet geven zijn eenvoudig. (Red: MapsTell vragenlijst) Daaropvolgend een uitslag die vertelt over wat voor type persoon je bent en waar je je bevindt op jouw personal map.
Later volgt een gesprek wat duidelijk maakt wat voor een type persoon je bent en wat jouw routebeschrijving is.
Het was bijzonder om dit gedaan te hebben en om inzicht te krijgen in hoe je jezelf ziet. Het was ook best confronterend en emotioneel in mijn geval.
Als je benieuwd bent naar jouw eigen route dan is Marloes de aangewezen persoon om naar toe te gaan.     

Claudy